3 sfaturi pentru un colț de poveste în camera mică

Avatar

Una dintre camerele care necesită o atenție specială este cu siguranță camera mică, locul unde se nasc poveștile, un tărâm fantastic, universul celor mici.

tapet-axelen-abbybryan-INK7228_Foxy-Forest_3D

Tapet cu efect 3D pentru camera copiilor. Cumpara online acest tapet de aici.

Crearea unui spațiu ideal pentru dezvoltarea celor mici ținând cont de optimizarea și eficientizarea acestuia poate fi o provocare. O soluție în amenajarea acestui spațiu o reprezintă tapetul.

Este deja bine cunoscut faptul că cei mici au tendința de a desena pereții camerei iar acest lucru realizat pe o tencuială normală va implica o renovare ulterioară costisitoare. Tapetul însă este lavabil, așadar oferă posibilitatea mai accesibilă și practică de a menține pereții într-o stare excelentă pe termen lung. Totodată, după o anumită perioadă, când cel mic mai crește și își schimbă preferințele, acesta se poate înlocui ușor cu orice alt model de tapet.

tapet-axelen-abbybryan-INK7217_3D_fairytale_spring

Tapet cu efect 3D pentru camera fetitelor si baieteilor. Vezi mai multe modele de tapet cu efect 3D pe site.

1. Decorează cel puțin un perete din camera copilului cu tapet

Dacă dorești să personalizezi doar un singur perete în cameră, recomandăm să alegi unul care are expunere, de preferință vizibil în momentul accesului în cameră.

Nu întâmplător a fost dedicată o întreagă categorie pentru tapetele de copii. Cu o mulțime de alegeri pentru un decor inedit, poți transforma cu ușurință camera mică într-un mediu de poveste.

tapet-axelen-abbybryan-INK7245_safari-parc_3D-2

Spațiul dedicat celor mici se poate transforma într-un mediu creativ, care să le inspire calmitate, bună dispoziție și să fie locul ideal în care se joacă, studiază sau se odihnesc.

2. Alege un tapet în funcție de personalitatea și preferințele celui mic

Dacă alegi un model de tapet în funcție de pasiunile sau hobby-urile copilului, ține cont și de faptul că acesta trebuie să se identifice cu personalitatea copilului, mai ales din punct de vedere vizual și cromatic.

 tapet-axelen-abbybryan-INK7241_meadow-night_3D

Colecția de tapet cu efect 3D Abby&Bryan este dedicată copiilor cu vârste mici fiind create zeci de modele diferite ca modele și nuanțe, tocmai pentru a întâlni toate preferințele. Vei regăsi în această colecție atât modele de tapet pentru camera fetițelor, cât și a băieților, precum și modele neutre. Acestea dau un aer jucăuș pereților și camerei, fiind colorate, stimulante și cu valoare educațională.

tapet-axelen-abbybryan-ink7232_life-is-a-jungle_3D

Tapet colorat pentru camera copiilor. Vezi un model asemanator aici.

Temele acestei colecții sunt adorabile și îți va fi dificil să iei o decizie: tema marină, pădure, oraș, flori, animale, tractoare, avioane, camping, basm, plajă, junglă, dinozauri, maimuțe, safari, echipa de salvare, graffiti, panda, înghețată, insigne, pirați.

În procesul de selectie îl poți implica și pe cel mic, așadar te asiguri că ai făcut alegerea potrivită.

3. Pereții prind viață

Rolul unui tapet, în special cel cu efect 3D este de a da viață pereților, de a anima camera. Tapetul poate reprezenta o bază solidă de la care pornește întreaga poveste a camerei.

Alături de elementele decorative și obiectele de mobilier potrivite, cel mic va fi purtat în călătorii distractive, își va dezvolta imaginația și spiritul de observație, va participa activ la acțiunea care se desfășoară în jurul lui pe pereți și va fi însoțit de animăluțele care îl vor veghea mereu.

tapet-axelen-abbybryan-INK7224_Spring-deer-bleu_3D

Tapet cu efect 3D colectia Abby & Bryan. Poti cumpara acest model de tapet de aici.

Tapetul din această colecție este lavabil, se montează ușor și rezistă timp îndelungat. Modelele se repetă, făcând astfel posibilă alăturarea mai multor paneluri. Această colecție conține panel-uri realizate din 2 bucăți, cu dimensiunea totală de 200 x 100 cm.

tapet-axelen-abbybryan-INK7215_dinos-dark_3D

Tapetul este materialul perfect și eficient pentru decorarea pereților din camera copiilor iar cu ajutorul lui vei obține simplu și rapid o cameră decorată spectaculos, în care cei mici să se simtă liberi în imaginație și creativitate.

tapet-axelen-abbybryan-INK7219_to-the-Rescue-3D

Descoperă modelele preferate aici.

Avatar
Axelen Axelen

axelen-parchet-lemn-masiv

Lasa un comentariu